Profi Fotó Kft.

AnaJet Sprint - Pólónyomtatás

Pólónyomtatás kompromisszumok nélkül

Az eddig ismert textilnyomtatókhoz viszonyítva az AnaJet Sprint a textileken nem gumi-szerű felületi nyomot hagy, hanem a szövött-hurkolt szálak közé viszi a festéket, megközelítve az ipari textilgyártás szálfestő minőségét. Annyival még ennél is többet tud, hogy segítségével utánozhatatlan, egyedi terveket, képeket nyomtathatunk a lehető legjobb minőségben.

Az AnaJet digitális textilnyomtató lehetővé teszi az ügyfelek fényképeinek, grafikáinak és feliratainak a ruházatra történő kinyomtatását. Nyomtasson pamut pólókra, pólókra, szatyrokra, kötényekre, párnahuzatokra, golf pólókra vagy bármilyen más textilneműre.

Express Fotókönyvek - 1 nap alatt!

Fotókönyv 22x28 és 30x30 cm-es méretekig. Állítsa össze képeit otthonából programunk segítségével, vagy üzletünkben érintőképernyős monitorunkon.
Válasszon kreatív háttereket, elrendezéseket, szövet vagy bőr borítókat a könyveihez, és vegye át megrendelt fotókönyvét Szeged, Tisza Lajos Krt-i boltunkban.

Kollázsképek - Fotómontázsok

Kollázsképek készítése 1 óra alatt, 30x45 cm-től egészen 60x90 cm-es méretig. Válassza ki fényképeit, és 2-3 perc alatt összeszerkesztheti a fotómontázsát, kreatív háttereket választhat hozzá. Az igazán nagyravágyók 61 x 183 cm-es transzparenseket is választhatnak.
Töltse le programunkat, vagy érdeklődjön üzletünkben.

Kollázsposzter már 1990 Ft-tól (30x45 cm)

Vászonképek vakrámával

Kedvenc fotóiról egy művészi festmény hatású kép a szoba falán. Fotóvászonra készítve vakrámára feszítve, akár 1 nap alatt is 28x35 cm-től egészen 50x70 cm-ig. Ön egy vakrámára feszített vászonposztert kap, amit csak fel kell akasztania a falra.
Töltse le programunkat, vagy érdeklődjön üzletünkben.

Vászonfotó már 5990 Ft-tól (28x35 cm)

Képeslap - Üdvözlőlap

Lepje meg szeretteit, készítsen egyedi képeslapokat, üdvözlőlapokat 10x15 cm-től egészen 20x30 cm-es méretig saját fényképeiből.
Töltse le programunkat, vagy érdeklődjön üzletünkben.

Képeslap már 100 Ft -tól

Éves és 12 havi Naptárak

Rendeljen egyedi egész éves, vagy 12 hónapos naptárakat. Napokhoz fényképeket,jegyzeteket írhat. Egész éves naptárak akár 60x90 cm-es méretig, havi naptárak 30x30 cm-es méretig.
Töltse le programunkat, vagy érdeklődjön üzletünkben.

Naptárak már
Egy oldalas: 120 Ft -tól

10 jótanács fényképes ajándéktárgyakhoz

  • Jó minőségű fotó! Telefonnal, kis felbontású fényképezőgéppel készült, régi, meggyűrődött papírképekből nagyon nehéz dekoratív, mutatós ajándékot készíteni.
  • Kinek készíti! Fontos, hogy az ajándékozott személyiségéhez passzoljon az ajándék. Ajándéktárgyaink többféle színben és anyaggal készíthetők.
  • Képfelújítással, retusálással csodákat lehet művelni, hozzon több fotót, amiből ajándéktárgyat szeretne, és kollégáinkkal segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb felvételt.
  • Naptárak készítésénél ügyeljen, hogy adott hónaphoz a megfelelő képet válassza (télen ne strandoljon a fotón). Álló sablonokhoz álló, fekvőkhöz fekvő sablont válasszon lehetőségek szerint, vagy kérje ki kollégáink véleményét.
  • Fotókristályok készítésekor a zavaró háttereket, megfelelő képkivágást automatikusan elvégezzük. Fontos a jó minőségű és megfelelően kontrasztos fotó.
  • Fotókönyv rendeléskor minden esetben tekintse meg a megtervezett könyvet digitális formában, hogy az elkészült termék ne okozhasson csalódást. Lehetőség van vásárlói igények alapján történő egyedi fotókönyv sablon készítésére, ezzel kapcsolatban érdeklődjön üzletünkben.
  • 20-80 db fényképben szeretné összefoglalni az elmúlt évet, bulikat, barátokat? 30x40 cm és 60x90 cm méretű fotómontázsokat, kollázsképeket készítünk egyedi igények alapján. Speciális elrendezésekkel, mintákkal.
  • Karácsonyi ajándékok megrendelését ne halassza az utolsó pillanatokra, kapacitásunk és készleteink végesek!
  • Ajándéktárgyainkra nem csak fényképeket, ábrákat, emblémákat, szövegeket is helyezhet. Reklámajándékok készítését is vállaljuk.
  • Termékeink és Szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek. Egyedi ötleteiket szívesen várjuk!

Fotókristály gravírozás

Gravírozott Fotókristály - csillogó ragyogás ajándékba

A Fotókristály egyedi ragyogású különleges fényképes ajándék. Ajánljuk születésnapra, névnapra, karácsonyra .

Fotókristályok megtekintése

Fénykép

Csukd le a szemed és gondolatban indulj el a szülői házba. Minden ajtón lépj be, minden sarokba nézz be! Mit látsz a falakon? Ma már megmosolyogtató mintákat, egy-két repedést, az ágyak felett feszületet, és van még valami, amit akkor nagyobb becsben tartottak. A fénykép. Kevés helyen kapni manapság azokhoz fogható képkeretet, mint ami az akkori képeket díszítette. A fénykép érték volt. Az a fénykép ma is értek. Hiszen ki dobja ki a szülei képét? A fénykép luxus volt, az élet egy pillanata kimerevítve az örökkévalóságnak. Nagy műgonddal készítették, kézzel hívták elő. Becsben tartották. Fényképet készíttetni szinte ünnep volt. Ma már csak olyan, mint minden más. Manapság a fénykép átváltozott nullákra és egyesekre, minden digitális lett. A CD karcos lesz, a memóriakártya tönkremegy, a fénykép ott lóg a falon...

A fénykép születése

Fénykép ma


Reklámajándék készítés

© Profi Fotó Kft - Szeged - 1991 - 2011 - minden jog fenntartva - Design - SEO