Profi Fotó Kft.

Fotó Segédprogramok - Letöltés

IrfanView v4.23 (magyar)

Ingyenesen használható képnéző, melynek előnye a kis méret és a gyorsaság. Az IrfanView segítségével 60 féle képformátumot nyithatunk meg: jpeg, gif, bmp, dib, rle, pcx, png, tiff, tga,ras/sun, ico, avi, wav, mid, rmi, wmf, emf, pbm, pgm, ppm, iff/lbm és Photo-CD. Készíthetünk bemutatókat, a képeket kinyomtathatjuk és tetszésünk szerint átalakíthatjuk. A letöltendő csomagban megtalálható a telepítő program, a magyarítás, valamint a kiegészítő pluginek.

Letöltés

Picasa 3.1 B71.43 (magyar)

Az ingyenes szoftverben gyors képnézőt, kategorizálót és webalbum-szerkesztőt, illetve feltöltőtt találunk. Alkalmas képek szerkesztésére (elfogatás, átalakítás, színmanipulációra), támogatja a lapolvasók és a digitális kamerák használatát.. Különlegessége a nyomtatási funkciók gazdagsága, valamint a képbemutatók, webalbumok, vízjelek készítése, a webkamera kezelés, illetve a DVD/CD-írás. A hármas változat újdonsága a lent található menüsor, amikkel a saját Blog, a kép és videómegosztókat érhetjük el gyorsan.

Letöltés

Hugin v0.6 (magyar) - Panorámakép előállítás

A magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező szoftverrel panorámaképeket állíthatunk elő. A képsorozatok betöltéséhez, azok összeillesztéshez, szerkesztésére számtalan eszköz áll a rendelkezésünkre. Az egyszerű kezelést a programban közvetlenül elérhető öt menü segíti. A kész panorámakép megtekintéséhez egy saját Panoview program áll a rendelkezésünkre.

Letöltés

CCleaner 2.17.878

A CCleaner ingyenes, a rendszer mûködését optimalizáló eszköz. A CCleaner nem csak optimalizálja a rendszer működését, de Privacy Tool-ként is használható. Eltávolítja a nem használt fájlokat a rendszerből gyorsabb működéshez segítve a Windows-t és értékes helyet szabadítva fel a merevlemezen. Alkalmas továbbá az internetes aktivitás nyomainak eltüntetésére az Internet History törlésével. Már támogatja a Google Chrome-t is.

Letöltés

Adobe Photoshop CS4 Extended - Próbaverzió

Részletes leírás

Az Adobe Photoshop CS4 évek óta a vezető képszerkesztő program, amelynek segítségével gyakorlatilag bármit megtehetünk digitalizált képeinkkel. A számtalan professzionális funkció révén régóta az amatőrök és a szakemberek legkedveltebb programjává vált.

Letöltés ( Windows )

Letöltés ( MAC )

© Profi Fotó Kft - Szeged - 1991 - 2011 - minden jog fenntartva - Design - SEO